Om LKKL

Lucian-Kwitt_0004

Mitt navn er Lucjan Kwit. Jeg flyttet til Norge da jeg ble ansatt som brytetrener i Kristiansund Atletklubb i 2008. Jeg er fortsatt trener i den samme klubben og er i tillegg sportslig leder.
I Polen var jeg profesjonell bryter, og brøt 12 år på det polske landslaget. Jeg har deltatt i mange VM, EM og i OL-kvalifikasjon. Jeg har tre ganger blitt polsk mester og tre ganger norgesmester i bryting.
Gjennom min karriere har jeg lært meg at veien til suksess er hard jobbing og «stå-på»-vilje. Jeg er veldig serviceinnstilt, og jeg strekker meg langt for å tilfredsstille mine kunder. Jeg har snekkererfaring med alt fra konstruksjon av tak til legging av takplater.
LKKL Import AS er opptatt av den beste kvaliteten og leverer originale merkevarer fra leverandører med garanti. Våre samarbeidspartnere er blant annet  Aluplast vinduer, Vekka Vinduer og Velux vinduer.
Hvorfor startet jeg eget firma?
Jeg skulle skifte mitt eget tak og fikk tilbud fra leverandører her i området. Dette var så dyrt at jeg ville vente. Da jeg var på ferie i Polen sommeren 2012 sjekket jeg prisene i Polen. Dette medførte at jeg importerte mitt første tak på 350 kvm med alt tilbehør. Dette sparte jeg mye penger på.
Jeg så at det var et marked for å importere rimelige byggevarer av den samme kvaliteten som tilbys i Norge og tok kontakt med leverandører i Polen, Belgia, Tyskland og Sverige. For at alle skulle få det samme valget som meg, startet jeg derfor opp LKKL Norsk Import AS.
Hos oss skal du være trygg på at du skal få den beste kvaliteten til en rimelig pris. Vi leverer varene hjem til deg, direkte fra fabrikk, uten mellomledd. Vi ordner selvfølgelig med import og frakt.

Skjermbilde 2016-03-22 kl. 22.14.52
Våre partnere :
Velux takvinduer!
images-7
Veka vinduer
veka-logo-jpeg7
Aluplast vinduer
images
DnB Finance
images-16


Bygg et trivelig hjem med LKKL!

Share

Gjør det selv!

Tid er viktig!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Presentasjon i Berlin 03/2016
Retro jordans for sale, Cheap foamposites, Cheap foamposites, jordan retro 5, cheap jordans for sale, foamposites For Sale, jordan retro 12, jordan retro 11, Cheap jordans for sale, jordans for cheap, jordan retro 11 legend blue, retro 12 jordans, jordan retro 13, jordan retro 9, cheap soccer jerseys, Canada Goose sale, cheap jordans, cheap jordan 12